škoda přeškoda

škoda přeškoda

Anotace: ...

 

 

málomluvná v protimluvném světě

ušlá všem pohledům

sedí doma na koberci

a bodá jí pomyšlení

ze života mezi lidmi

jakási úzkost jí promlouvá do duše

"prohrála jsi"

"počkej venku"

"nic není"

"nic pro tebe"

hluchá osamělá noc

v zamračeném městě

potrhla bezmocnou hráz

smráká se

siluety se míhají v potůčkách krve

tají se dech

"prohrála jsi"

"škoda přeškoda"

Autor Yry, 12.02.2023
Přečteno 152x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Fialový metal, šerý, Stanislav32, Marten, Psavec, Floutkovskij, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ta tomu tedy dala!

12.02.2023 20:39:47 | šerý

vzpomínka na kamarádku

13.02.2023 16:10:58 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí