!! POKAŽDÝ!!

!! POKAŽDÝ!!

Anotace: Toxická láska

POKAŽDÝ co si dáš víc než je tvoje hranice,
Tak se ti přetočí a zamotá ta tvoje vyfetovana palice.
POKAŽDÝ když se přepálíš a jsi víc než moc,
Vymyslíš si hystorky a vidíš bludy, potřebuješ vážně asi od někoho pomoc.

Protože POKAŽDÝ, když tě vidím jak do sebe pouštíš dávku co je nad limit,
POKAŽDÝ je to stejný, v okamžiku máš jiný pohled a začneš mě z tvých iluzí vinit.
POKAŽDÝ, jen žasnu co dokážeš si za lži a pohádky vymyslet,
POKAŽDÝ ti při obhajobě o mou pravdu radím, že by ses měl fakt už nad sebou zamyslet.

V Zápalu hněvu POKAŽDÝ utíkám ven hledat ticho a samotu,
Ty ale máš POKAŽDÝ závěr, že někde někomu ukazuji svou nahotu.
Kdyby si alespoň POKAŽDÝ neříkal mi něco co mě nenávratně poraní,
POKAŽDÝ nemám slov jaké máš agresivní chování.

POKAŽDÝ zatím jsme to nakonec hodili ,,jakoby" za hlavu,
Teda možná ty, ale mě to bolí, já to nemám tak jako ty, za zábavu.
POKAŽDÝ co mi zopakujes znovu, že jsem ti nevěrná,
POKAŽDÝ jako by si mě bodl nožem, né jak ty si myslíš ty, že se cítím dotčená.

Sakra! Tak se KONEČNĚ zamysli POKAŽDÝ co se budeš zase píchat do žíly ,
Jestli ta dávka co si chceš dát, není nad tvé smysly a síly.
Já tě prosím už DOST! UŽ PŘESTAŇ! Stává se z tebe psychopat!
Nemuzeš totiž milovat a zaroveň bezhlavě fetovat!!

 

 

Autor ToxicVerun, 16.03.2023
Přečteno 146x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uteč od něho, jestli nemá potřebu přestat, budeš se trápit. Fet mu zatemnil mozek.

08.04.2023 08:32:11 | paradoxy

Děkuju za kladný komentář... A musím souhlasit, láska je někdy možná ještě nebezpečnější než jakákoliv droga...

08.04.2023 00:20:09 | ToxicVerun

...těžký téma toxický...ale dobrý zpracování.... jo láska je taky nebezpečná věc, když se přehání...

17.03.2023 14:39:25 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí