Iluze

Iluze

Jak snadné je podlehnout iluzi

Že všechno zas bude jak dřív

Když cítím teď tvou vůni na kůži

V uších dál tvá slova znít

 

Když vedle sebe jsme seděli

Říkali slova, co měli jsme říct

Jen ruce se milovat zkoušely

Jak jen si nepřát nic víc?

 

Až ráno nám zasvitlo do očí

Včerejší noc kdosi si vzal

A já se těším tou iluzí

Že jako dřív bude to dál

 

 

 

 

 

Autor Lexi, 03.04.2023
Přečteno 175x
Tipy 22
Poslední tipující: čertííík, jenommarie, mkinka, Stanislav32, Marten, Fialový metal, Bufik, šerý, Psavec, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu Tě.

17.04.2023 12:14:24 | mkinka

nic není jen tak i tady .)

04.04.2023 18:25:58 | Constantine

Přesně tak, děkuji za zastavení

04.04.2023 19:13:57 | Lexi

...krásný návraty...;-)a poeticky do oblouku.

04.04.2023 13:55:24 | Marten

A to je právě ta iluze;). Sáhneš po ní a je pryč

04.04.2023 17:41:25 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí