Hledání smyslu

Hledání smyslu

Proč je tu to nutkání

Na něco tu čekáme

Nepřirozené chování

Plán žádný nemáme

 

Kráčíš proti větru

Kráčíš tuhou tmou

Tvé kroky míří k světlu

Ale kroky těžší jsou

 

Řešení se vzdaluje

Musí to být přeci lehké

Jak to všechno funguje

Nevýslovně křehké

 

Beznaděj nejistota strach

Co nás tady vlastně drží

Není to nic jen myšlenkový vrah

Nechme lidi ať se snaží

 

Mít cíl je důležitá podstata

Proto to chci zdůraznit

I když jdeme z louže do bláta

Jen se z toho nezbláznit

Autor Tanuki, 23.04.2023
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: Lighter, DH22, Kan, Koala, Marťas9, mkinka, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr se mi líbí.

23.04.2023 22:04:10 | mkinka

Pěkný. A už jsem začínal mít z toho depku, což je pochvala. Konec to trochu napravil... :)

23.04.2023 13:59:56 | Koala

Tak tak...

23.04.2023 12:18:44 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí