Puella

Puella

Malá dívka bloudí tmou 

Kdo zachránit ji může? 

Běžela by za tátou, 

ale ten už pro ni umřel.

Růže drží v ručkách svých,

kapky krve vidí, 

co stékají jí po dlaních

a kolem chodí lidi.

Nikdo si jí nevšímá, 

všichni do sebe zahleděni jsou. 

slzy svoje utírá 

a běží zpátky za mámou. 

Autor Melancholik20, 29.07.2023
Přečteno 74x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, zde.neck, Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténka.

29.07.2023 22:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí