Prší

Prší

Anotace: Mezi řádky 2023

Černý čaj a útlum.
Rozložené karty.
Nekouřím.
Ani jsem nezačala.

Dívám se do trávy
a jen dýchám.
Kapky mají smích,
který já nemám.

Průvan mozku
pročistí závity.
Uvidím zas šedé obličeje
a slunce se pod mrak skryje.

A chleba možná přijde na svačinu.
Rozložená.
Hledám slinu.

Deník píše o bezobratlých živočiších.
Co jsem já?
Asi myš.

Krásné ráno,
až se sem vypravíš.
Autor mkinka, 01.08.2023
Přečteno 102x
Tipy 15
Poslední tipující: Marťas9, zde.neck, Kan, Psavec, Bufik, šerý, jenommarie, Ondra, BArBArKO, Marry31, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, dešťová. Utři dešťové slzy z oknaa tváře, opět přijde záře.

02.08.2023 17:06:32 | Marťas9

Moc děkuji.

02.08.2023 19:16:02 | mkinka

Melancholie dne. Povedla se ti dobře vykreslit*

01.08.2023 11:47:59 | šerý

Děkuji moc, šerý.

01.08.2023 12:21:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí