Je to pryč

Je to pryč

Anotace: Bohudíky? Bohužel?

Vzpomínám a zase mi schází(š)...

Každičká vráska ve tvé tváři,
otisk tvé hlavy na polštáři,
lesk, leč i bída ve tvých očích.
Spáchali jsme spolu zločin,
zločin z vášně - bez rozmyslu,
hloupost z pomatení smyslů,
když jsme požár založili,
však hřáli se jenom chvíli.

Tak řekni, pročpak stále hořím.
Proč se do vzpomínek nořím?
Proč vadí mi, že nepřicházíš?

Vzpomínám a zase mi scházíš.
Autor Fractura cordis aperta, 01.08.2023
Přečteno 96x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, mravenec, Roser, Marťas9, Sonador, Psavec, Rozmarýna, BArBArKO, Jan Kacíř, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... to znám; děkuji... JT

13.04.2024 14:21:31 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí