Vzpomínka na babičku II.

Vzpomínka na babičku II.

Anotace: ...

Šest dětí jsi vychovala,

své sny si tím splnila

Svým dětem jsi vychování i vzdělání poskytla,

bídu s nouzí jsi tloukla

 

Pro svého muže jsi nebem byla,

všude, kde byl za ním spěchala

Manžel Tě brzy opustil,

s šesti dětmi Tě tu zanechal

 

Úsměv jsi vždy rozdávala,

byla jsi moudrá a laskavá

Byla jsi plná života,

na to se nedá zapomenout

 

Od útlého dětství do dospělosti

byla jsi pro mne mámou

Zahrnovala jsi mě samou láskou,

oplácela jsem Ti ji stejnou měrou

 

Zdraví Ti nejvíce scházelo,

dost často jsi stonala,

přesto jsi se vysokého věku dožila

Ráda jsem Tě opatrovala,

s péčí jsem se o Tebe starala

 

Pro mne byla radost s Tebou

veškerý čas trávit

Byla jsem Tvou důvěrnicí,

ty jsi mi svěřila své trápení

 

Vzpomínky na Tebe si ve svém srdci uchovám

po celý život,

protože ty mi nikdo nevezme

Autor Misha, 02.08.2023
Přečteno 73x
Tipy 10
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, BArBArKO, kudlankaW, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí