Ztracené světlo

Ztracené světlo

Kam jen jsem to hlavu dal

Když od sebe jsem tě odehnal.

Bylas mé světlo, teď jsem jen ve tmě

S tebou jakoby odešlo to dobré ve mě 

 

Padal jsem temnotou, nikde nikdo nebyl

Ani pud sebezáchovy ve mě už nezbyl

Bylo mi jedno, kam až se propadnu

Hlavně když na tomhle světě už více nezůstanu

 

Bránit jsem přestal se svým démonům v hlavě

Podlehl jsem i hladu, žízni a únavě

Bylo to peklo nebo zvrácené nebe?

Snažil jsem se najít zase sám sebe

 

Prošel jsem dveřmi, okno pak otevřel

Cestu ke své černé duši jsem uzavřel

Už není tu nic, co dobrým by mě činilo

Nemám už nic, co mé hříchy by odčinilo

Autor fisus, 08.08.2023
Přečteno 96x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, IronDodo, Psavec, Fialový metal, BArBArKO, Marry31, Penemue, Kaňka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Složité je najít sám sebe. Ještě že je poezie a dává nám možnost se vypsat.

17.08.2023 21:25:04 | mkinka

Pro mě je to stále nová věc, psát básně. Ale je úžasné objevovat všechny možnosti, které psaní poezie nabízí.

17.08.2023 23:05:13 | fisus

Máš možnosti a jsem ráda, že jsi psaní objevil.

17.08.2023 23:10:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí