PROMIŇ, ŽE MI CHYBÍŠ

PROMIŇ, ŽE MI CHYBÍŠ

Anotace: zvláštní...

 

foto: SplitShire

 

cítím tvou ruku na čele
jemnou a starostlivou
mravenci se mi hemží po těle
chtěl bych jí teď, tu tvoji stydlivou

pomalu opouští mě sen
z pole plného žlutých klásků
tam modralo se nebe a modral se len
tam objímal jsem svou největší lásku

promiň mi lásko, že mi chybíš
promiň mi můj vysoký tlak
promiň že se mi líbíš
že jen pro tebe mám zrak

promiň mi ten hrozný strach
který jsem ti způsobil
zkus překročit zas ke mě práh
dovol abych tvé rány zahojil

promiň, nebyl jsem včera ve svý kůži
ty jsi mě s láskou hlídala a nespala
já myslel, že moje pusa tě teď vzpruží
když včera ti tvá víčka padala

promiň, že lačním po tvý nahý kůži
už od rána čekám na tvý znamení
mám jen vysoký tlak a žádnou rudou růži
nech mě hladit tě po nahým rameni

nechci se šetřit a mít vyrovnaný tlak
nech mě někde ukrást ti růži
nech mě jen pro tebe mít zrak
nech mě pro tebe riskovat kůži

chci tě mít nahou na mým nahým těle
nechat tvůj zadeček vrtět se mi v klínu
poslouchat vrzání naší postele
než navždy uklidíš mou peřinu

nebyl bych to já
kdybych tu ležel jako kus ledu
je to pitomá hra
radši mi dej pár kapek jedu

slyším jen ozvěnu mého hlasu
ty sedíš u mě a děláš že spíš
zavírám oči, před sebou pole žlutých klasů
já právě mrtvý, ty se už nevzbudíš
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Autor mapato, 18.11.2023
Přečteno 171x
Tipy 16
Poslední tipující: Pettie, Marťas9, o3_gambit, Frr, nehledaná, IronDodo, Psavec, Anfádis, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ber a užij života, dokud dává. Ignoruj smrtku, jež z dálky mává.

To se mi líbí, ta chlapská kuráž k prožitku. Včera, dnes, a dál i po zířku*

19.11.2023 18:29:12 | šerý

nuž dobrá, mapaťáčku dychtivá, ale měl by sis hlídat krevní tlak...

19.11.2023 07:34:07 | Frr

Tak nádherná báseň... plná jsem dojmů... plná jsem tvý chutě žít vklíněn do lásky... děkuju, že mohla jsem si přečíst.

18.11.2023 20:45:24 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí