Ztracená ve stínu: Báseň bolesti a ztráty

Ztracená ve stínu: Báseň bolesti a ztráty

Anotace: ...

Ve tmě mé duše tiše tóny žalu zní,

zatoulaná v myšlenkách, ztracená a sama

Smutek mě v černobílých snech obklopuje,

kde se i ta největší naděje umlčuje

 

Moje srdce kdysi plné radosti bylo,

nyní je ponořeno v slzách a bolesti

Osamělá vlčice v zoufalých nocích,

cítím se ztracená, bezcenná, opuštěná

 

Každý úsměv je pouze maskou pro mé bolesti,

každý smích prázdně a hořce zní

Přemítám o minulosti, která již nevrátí se,

doufám, že uniknu z této zlosti a nepokoje

 

Věřím, že slzy, jenž jako déšť padají,

možná mou duši od bolesti a trápení očistí

Teď jsem jen stínem mého vlastního já,

ztracená mezi temnotou, naději jsem ztratila

 

Touto básní svůj smutek a zarmoucení vyjadřuji,

snažím se vyjádřit onen nesnesitelný žal v srdci

Doufám, že se jednoho dne radost a slunce vrátí,

má zlomená a zraněná nitra uzdraví

Autor Misha, 22.11.2023
Přečteno 96x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, IronDodo, Marťas9, Pettie, Žluťák, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mišulko tvoje první báseňka hořela touhou a tady jsou slovíčka smutkem napuštěný... snad platí to první a máš se hezky...každopádně pohlazení ode mně a kdybys cokoli potřebovala, jsem tu!!!

22.11.2023 00:07:47 | cappuccinogirl

platí obojí, omlouvám emse, že odpovídám až teď, ale nějak jsem nestíhala:-(

bylo mi smutno, protože jsem se pohádala se svou drahou polovičkou:-(

já vím, že jsi tu pro mne kdykoliv

24.11.2023 11:10:51 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí