Slzy nekonečného vodopádu

Slzy nekonečného vodopádu

Anotace: ...

Slzy se z tváří koulí,

jako vodopád nekonečný tečou

Vyprávějí příběh utrpení,

vzlykají v tichu a beznaději

 

Každá kapka slzy duše skrývá,

která trpí, klesá a neví, čem věřit

V očích se smutek a bolest zrcadlí,

které láme srdce na kusy nejmenší

 

Tato vodní stezka je cesta zraněná,

plná těžkých okamžiků, co neznají návrat

Ale i ve slzách se skrývá naděje,

že jednoho dne se bolest vytratí

 

Slzy jsou proměnlivé jako déšť,

ale zároveň na sílu a odvahu ukazují

Za každou slzou je pocit opravdový,

který se dá vyjádřit jen básníkům cudzí

 

Tak nech slzy volně celit pověsti,

ať svět plný smutku se promění v příběh šťastný

Autor Misha, 01.12.2023
Přečteno 84x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí