Druhým uchem jehly

Druhým uchem jehly

 

Den sešívá stíny

vázaným stehem

jizvy jsou rudé

na sosnách

 

nebesa řídnou a

v rozbolavělém

chladu bych ze rtů

slinu splách

 

však voda se mění

a břehy zkřehly

odráží pocit

co skřípe

 

ach

 

každý rok lámu ho

za uchem jehly

každý rok tady

v samotách

Autor RadoRoh, 20.12.2023
Přečteno 99x
Tipy 23
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, RadekČ, jort1, Anfádis, šerý, narra peregrini, Psavec, o3_gambit, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí