Ztráta

Ztráta

Jak jen říct pravdu, jak moc mi chybíš.
I když mě políbíš.
V tvůj návrat neuvěřím.
Dokud si to neověřím.
I když tvé oči radostí září.
Moje slzy usychají na polštáři.
A já přesto vidím tvůj úsměv.
Který zní jak zpěv.
A já doufám, že jsi na lepším místě.
Kde se cítíš sebejistě.
Tvoje smrt mě bolí.
Ať udělám cokoliv,
už nikdy tě nespatřím.
Přesto k tobě patřím.
Autor TvŠ, 29.02.2024
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, cappuccinogirl, Kan, paradoxy, Matahaja, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam na onom Světě na nás naši blízcí trpělivě čekají, tak žádné zbytečné obavy.

11.03.2024 15:05:11 | Jeněcovevzduchukrásného

Děkuji za milá slova. Doufám v to, že tam na mě s radostí čeká.

11.03.2024 18:42:40 | TvŠ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí