Zlomená kopretinka

Zlomená kopretinka

Anotace: Vypůjčila jsem si název tak snad to nebude vadit jinak je to kraťoučká básnička..

Kdo ji zlomil?
kopretinku bílou,
snad vítr to byl,
jeho velkou silou…

Čím se provinila,
proti zákonům přírody,
nebo Kopretinka bílá,
byla obětí nehody?

To já jsem ta kopretina,
zlomená přesně v půli,
vše ve mně končí,ale nic nezačíná,
a to všechno proti mý vůli
Autor Sana.sorrow, 06.04.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička-mladičká jako Ty.

Jen si oprav v předposledním slově : mí/mojí/

02.07.2007 18:40:00 | s.e.n

Moc jímavé, ale maličko mi tam chybí nějaký paprsek naděje...

06.04.2007 20:37:00 | Juhunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí