Zlomená kopretinka - to complete

Zlomená kopretinka - to complete

Anotace: tak chtěli jste pokračování...tady je a snad se bude líbit

Kdo ji zlomil?
Kopretinku bílou,
Snad vítr to byl,
jeho velkou silou…

Čím se provinila,
proti zákonům přírody,
nebo Kopretinka bílá,
byla obětí nehody?

To já jsem ta kopretina,
zlomená přesně v půli,
Vše ve mně končí,ale nic nezačíná,
a to všechno proti mý vůli..

Sluníčko svítí
a kopretinku zlomenou,
a ostatní kvítí,
jen tiše pláče s květinou.

Najednou křik dětí,
se vzkvetlou loukou ozývá,
a pták co vzduchem letí,
kouká na kopretinku,moc života jí nezbývá.

Jedno z dětí,dívka křehká,
vezme kopretinku do dlaní,,
ne,na chlapce se jí už neptá,
jen smutně hledí na ní.

Jaký to má význam?
Co v ní asi vidí?
Nee,tohle já neznám,
Tak,jako více lidí.

Viděla v ní lásku,
mladou,krásnou,nevinou,
tím srdce dala v sázku,
a stala se zlomenou květinou.

Tak teď už se ví,
kdo se dívčiným větrem stal,
proč,už ale nepoví,
chlapec,co ji miloval...
Autor Sana.sorrow, 07.04.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne :( opravdu nejde dát 100% víckrát za sebou... :(

30.06.2007 19:39:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí