... NA VĚČNOST

... NA VĚČNOST

Anotace: Takový malý epitaf...

V němém protestu času
zde navěky zůstane vryta
má tichá prosba a snad i naděje
jíž vtesal jsem chladnému kameni
Nedbalá běžících roků
tajemná krása zakletá do žuly
jak vzpomínka na duši, jež zůstává v ní vryta
Na srdce dávno bijící jen pro Ni
a ve věčnou památku
tu žulu v sochu měnící

Tajemná Grácie,
jak dlouho v sobě nosím Tvůj obraz?
Já vdechnu mu sílu provždycky žít!
Často hledáme, co jsme nemuseli ztrácet
Možná je život příliš krátký na veliký cit
Ale což snad...
Přetrvá-li věky?!
Autor Edgar, 11.04.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna prosba...

09.12.2007 20:27:00 | balónek

nutí mě to přemýšlet.. hezké

20.04.2007 22:54:00 | Najlin

Němá,ale plná výkřiku.Málem mě to rozbrečelo.A ještě ta tvá přezdívka-připomíná mi toho tolik,co mě bolí..je to mazec.

15.04.2007 12:12:00 | shaakti

Také nový poeta na Literu, držím palce...

11.04.2007 11:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí