Už nikdy více dobrou noc

Už nikdy více dobrou noc

Anotace: Velmi silná deprese a tohle z ní vzniklo....

Je den, mým dnem je sen
A snem jsi nyní okouzlen
Sen zahalený v svitu slunce
Já vidím odraz světla v tůňce
Mým sluncem měsíc, hleď jak hleď
Paprsků je všude změť

A šero, temnota a světlo
Znamenají pro mne jen to jedno
Je život a to je pouhý sen
Vím to, kde kdo chce být probuzen

A je sníh a je i teplo
A srdce kvílí, duši jeblo
Už nechci snít, už viděla jsem moc
Tvé odpoledne, má půlnoc

A bije dvanáctá, pro tebe i pro mne
Jsem sama a přitom je nás tucet v domě
Jsem sama vůči světu
Strom byl uťat v květu

Jsem slabá, už nedovedu jít
Jsem slabá, nemohu dál žít
Srdce, rozbité ne ve dví
Je jak mlha, nikdo neví

Zas je večer a já přeji dobrou noc
Čekánás však zítřek, blízká budoucnost
Ulehám a zas ten divný hlas
Ve dne temno, v noci zase jas

Má je noc a tvůj je den
Vždyť život je jen pouhý sen
Je načase být probuzen

A další den a zase další
S každým nezdarem jsi tím víc starší
Už vyschli slzy, není síly k pláči
Tvá duše skončí na pekáči

Jsi má láska, ty i ty
Jedno srdce a v něm víc
Není místa jednoho
Prázdnoty však přemnoho

Tak smutno je mi večera
Když ta slůvka vyvěrá
Slova přání dobré noci
Zas den blíží se k půlnoci

Už nemám sil a není slz
Z bláznovství smích tiší
A přemýšlím v posteli nad těmi slovy
Má duše je jak duše vdovy

A tak směju se dál
Ďábel mě slyší
Jen stěny můj hlas tiší
Smrt je můj král

Duše má křídla labutí
Zahynul v mém srdci drak
Drak symbol mé svobody
Srdce-teď ocelový vrak

Už nikdy, nikdy nechci nic
Už neluč se, mlčeti je někdy víc
Už nezvládám to, už nikdy víc
Už nikdy víc, nechci dobrou noc ti říct
Autor Shadow Cat, 04.05.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s již psanými komenty....kráása...=)

07.08.2007 19:49:00 | Luczynka

Zřejmě tu někdo o něco přišel....
Krásné :)

04.05.2007 18:23:00 | Schukr00

Rovnou se nám tady zabij On-line :-) Ne... Je to hezký... A pravdivý nejenom pro tebe...

04.05.2007 18:18:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí