Zase pláčeš andílku?

Zase pláčeš andílku?

Anotace: tak moc milovala.......

Zase pláčeš andílku?
usměj se jen na chvilku...
Pro slzy krvavé už skoro nevidíš, pro lásku zase se trápíš a nespíš.
Zkus jen zavřít oči a vzlétnout jako dřív... alespon na vteřinku chci mít v duši klid.
Nechci už ve strachu a depresích snít. Snít o tom , co nejspíš ani není .
Je to celkem divné snění . Milovat a v klidu žít.
Jenže ve stínu nenajdeš v duši klid a když spatříš světal svit umíráš....
Pro touhu ztracenou,
pro duši bolavou,
pro bitvu prohranou,
pro lásku vyhaslou,
A nic nezměníš, protože nemůžeš.
S tím, co černý anděl spáchá,nic nezmůžeš.
Zbyde ti jen strach a duše krvavá.
Tak moc jsi milovala...
Autor llucinka886, 04.05.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já taky píšu o andílkovi ;) A máš to krásně napsané...

14.08.2007 12:43:00 | Nessy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí