Noc, kterou jsem si neobjednal

Noc, kterou jsem si neobjednal

Anotace: ..o vodě, o trávě, o lese, o smrti..

Svými bezesnými zmary
pohlcuju tmu
..
černou skvrnu obalenou v jedu
temnou..
jako svědomí, které tak ráda opouštíš

Posmívají se ti kvůli trapným kecům
..ale nevěř
..
Černý princ by ti býval řekl
že hloupost je jako labyrint
kde slepí zrádci mlátí hlavou o dveře
..
jako svědomí..
když ho opustíš

Proč ježek v kleci nemá své jablíčko?
Protože je ze železa?
Nebo ze dřeva?
Je to jedno..
Životabudič je součástí duševního bankrotu
a já svými zmary
pohlcuju temnotu

jako svědomí, když mu odpustíš
Autor Trapné děťátko, 05.05.2007
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: sinoraLee, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mooooc se mi to líbí...

06.05.2007 11:41:00 | rry-cussete

...se kterou smířit nejde se..?
Zase je tak strašně černě krásná...

05.05.2007 15:40:00 | lidus

Silný, fakt

05.05.2007 14:37:00 | Elča

líbí

05.05.2007 12:48:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí