Čekání

Čekání

Anotace: Když čekáte na někoho kdo se už nevrátí...

Už pátý den

Přátelím se samotou

A ranní kávu

Piju sama

Už pátý den

A mám pocit

Že už po staletí…

Nevzpomínám si

Kdy jsem tě viděla naposledy

Chybíš mi..

I přes to stále doufám

V tvůj příchod…

A s každým deštěm

Natahuji ruce k nebi

A čekám

Že v kapkách

Sneseš se na mé tělo

A pohladíš….

Každý den se dívám z okna

Jestli tě někde nezahlednu

Jestli tě neuvidím jak se směješ…

A nechci doufat v to nejhorší

Protože věřím v to nejlepší

Až ty jsi mě naučil co je to víra

Víra v někoho

Kdo se vrátí

Ať už za kýmkoli

Pro nás dva je víra důležitá

Ty se mas kam vrátit

A já budu ta,která bude cekat

Ať už dalších pět dni…

Nebo další staletí

Jenom jeden z mnoha přístavů…

Jež přečkává příliv i odliv

Den po dni

Týden po týdnu

Měsíc po měsíci

Rok po roce…
Autor Cassandra, 12.05.2007
Přečteno 310x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....raději ať netrvá tak dlouho... o čekání také něco vím (psala jsem)...

01.09.2007 19:24:00 | Rybí_kost

jj pěkný :))

08.07.2007 12:38:00 | niemante

Mooc hezký... :) Jen tak dál, zlatko, jde ti to :)!

05.06.2007 19:26:00 | Lostris Queen

Život po životě...

12.05.2007 06:11:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí