pod klaksonem

pod klaksonem

Anotace: reportáž z turnaje mladších přípravek v basketbalu komentuje Pavel poulíček



míče o zem 
v decibelech 
píseň kroků v dunění
první hlas přes druhý válčí
potleskem dav ocení 
 
hlavní slovo 
píšťalky zvuk 
horkým dechem ze dna plic 
arbitr dva metry rovné 
nesmlouvavý 
a nic víc 
 
vlň se síťko  
pojmi v sebe 
z našich rukou každý míč 
prohře kruté zasadíme
první hořký petrklíč
 
obě strany po vítězství 
touží v potu lesklých čel 
dnes však štěstí na nás sedne
lesklý pohár rozezněl
 
pokřik  náš 
co uši trhá 
co zaseje v srdcích strach 
naše jméno vyryto jest 
navždy v slavných dějinách
 
 
.
Autor poeta, 20.02.2016
Přečteno 626x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Joe Vai, Nikita44, Jort, bogen, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně že ne medicinbaly...

24.02.2016 17:00:38 | enigman

...sportu zdar a těm,co ho provozují, zvláště...../úsměv/.....Ji.

20.02.2016 11:42:15 | jitoush

Koukla jsem hned na CNN, ale nic, nicméně gratuluji...:-)

20.02.2016 11:18:09 | xlps

Musíš na TV Petrovice..jestli vysílají

20.02.2016 12:54:52 | poeta

možná příští ročník...:-)

20.02.2016 13:21:56 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí