Šachy

Šachy

Anotace: ŠACH MAT

Láska na dohled věží
to je to oč tu běží

Láska na dohled koní
jak čerstvá růže voní

Láska na dohled střelce
ta snáší se opravdu těžce

Láska v okolí pěšáků
ta podobná je bodání bodáků

Láska v blízkosti krále
tak po ní zazní jen ámen

Jen láska po boku dámy
je láskou pro pravé pány
Autor Kamikadze, 07.11.2018
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí