kluci český

kluci český

Anotace: Kluci český(v hokeji valí)

Fandíš fandím fandíme
s televizorem spolu randíme
odpoledne nebo k večeru
tu telku ja prostě žeru
když hrají kluci český
jsou to naši hrdinové
podlehnou i dámy
ne jen zavidějící pánové
proto češi do toho
naše známé motto
Autor kikin87, 17.05.2019
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co říkáte na naše kluky ty teď valí...češi češi jste nejlepší

20.05.2019 10:11:58 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí