omalovánky

omalovánky

Anotace: A jejich maminky

je dobrý dárek naším dětem
dát papír kde jen obrysy
černé se plazí po bílém světě
a smutné jsou zde narcisy

jen z temných tahů okrasná křídla
a stejně smutný růží lán
i naše planeta z vesmírných výšin
bez barev letí ke hvězdám

teprve rukou dětských přání
ožívá pestrá souhra snů
tráva je modrá a voda červená
svět který s nocí nezhasnul

chvěje papír v odstínech duhy
rozkvétá umění bez hranic
nevadí když se náhodně protnou
se žlutou modrá a pak...

nic

než krása pastelek
ostrých hrotů
zářící oči nezbedů
Autor zamotán v nedospělosti, 07.04.2013
Přečteno 1329x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Lina, Miriska, Lioness, Sarah, Robin Marnolli, Michal Dunda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká dal jsem tip. Jen ten konec: proč pak už nic? A co děti?

07.04.2013 10:11:07 | Michal Dunda

No tak kulivá dětem, ještě kousek...

07.04.2013 10:30:35 | zamotán v nedospělosti

OK

07.04.2013 10:34:52 | Michal Dunda

Děti to zvládnou
a svět je zase barevnej

07.04.2013 10:14:13 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí