Afričtí velikáni

Afričtí velikáni

Anotace: Trochu exotiky.

Dlouhý nos a velké uši,
slonům tohle tuze sluší,
po Africe stáda chodí,
slonice je k cíli vodí.

Hroši, to jsou velikáni,
nebezpeční jsou to páni,
v bažině se rádi váli,
lenošení moc si chválí.

Další známý tlustokožec,
v Africe je nosorožec,
nestojí on o diváky,
občas ale vozí ptáky.
Autor Psavec, 09.05.2013
Přečteno 1310x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, Martinecka23, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomilá

09.05.2013 20:20:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí