Lenošivý pavouk

Lenošivý pavouk

Anotace: Zase jedna pro děti.

Leží pavouk o hladu,
mizernou má náladu,
mušku on chtěl posvačit,
velkou díru má však síť.

Místo tkaní lenošil,
pod květem se uložil,
netřeba ho litovat,
jen ať začne pracovat.

Tak se rychle postavil,
síť si pěkně opravil,
hlad ho dále nemučí,
každý se tak poučí.
Autor Psavec, 31.03.2014
Přečteno 1596x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, enigman, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měl bradu?
ne jen hlavohruď a buď jak buď
měl oko (s)puštěné:-)

31.03.2014 21:38:54 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí