večer chráněného souznění

večer chráněného souznění

rána jsou v naději jako věrná
psice, co umírá k poledni
a kdyby nebyla nesmrtelná
nejspíš by nepošla poslední
 
a mne by nenašli po denici
ztuhlého posmrtnou maskou
jak lezu v rubáši po světnici
raněný prastarou láskou
 
Autor vrbák, 27.12.2014
Přečteno 1240x
Tipy 22
Poslední tipující: Kyška, MishaX, josuatree, básněnka, kudlankaW, Robin Marnolli, Chrestys, Amonasr, CoT, Radhuza, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne se šťávou
jak mlíko z feny


posmrtně vycezený...

02.01.2015 18:28:51 | básněnka

píšeš děsivě, děsivě krásně

29.12.2014 09:32:17 | Trdlo

Děkuju Ti...cením si toho tiše a silně.

29.12.2014 16:51:16 | vrbák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí