Beruška a mandelinka

Beruška a mandelinka

Anotace: Hádky škodí.

Tečky, proužky, co je hezčí,
na zahradě brouci křepčí,
beruška se tady hádá,
nepomáhá žádná rada.


Mandelinka také ječí,
obdobné též vede řeči,
tečky ty mi nejdou k pleti,
pruhované já mám děti.

 

Křiku je tu stále více,
každá prý je krasavice
uklidnit spor možné není,
kdopak názor asi změní?

 

Přiletěl pták do zahrady,
nechtěl déle trpět hlady,
obě sezob bez váhání,
paráda nic nezachrání.




Autor Psavec, 16.02.2015
Přečteno 1414x
Tipy 5
Poslední tipující: střelkyně1, srozumeni, Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek je roztomilý. ale ty konce...***

16.02.2015 16:14:01 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí