Neposedná housátka

Neposedná housátka

Anotace: Další básnička pro děti.

Nápad mělo hejno husí,
housátka, že zpívat musí,
dohromady hlavy daly,
slavíčka hned povolaly.

Slavík spustil trylkování,
housátka jen baví hraní,
honí se a potápějí,
zpěváky prý být nechtějí.

Kejhání jim zcela stačí,
učitele vodou smáčí,
rychle vám to slávík vzdává,
husa pro zpěv není pravá.



Autor Psavec, 17.03.2016
Přečteno 1157x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Móny, MARKO, adaj, Nikita44, Ziny
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré, ve druhé sloce mi to trochu drhne na konci

17.03.2016 19:21:59 | Ziny

Celá básnička je po osmi slabikách na řádku, bez toho prý by se narušila.
Milan

17.03.2016 19:27:26 | Psavec

asi ty dvě "Ý" prý být - jsou dlouhé hned za sebou

17.03.2016 21:37:59 | Ziny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí