Polámaný brouček

Polámaný brouček

Anotace: Nehoda.

Polámal se malý brouček,
do sádry ho dali,
copak dělal tenhle klouček,
Berušky se ptali.

Skálu slézal, neposeda,
nožka se mu smekla,
oporu pak marně hledá,
já se hodně lekla.

Sanitku jsem zavolala,
šneček tryskem pádil,
doktorovi pusu dala,
že mi broučka spravil.




Autor Psavec, 21.03.2016
Přečteno 1545x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., enigman, Špáďa, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu mechanika...

23.03.2016 22:35:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí