o vlku, který už měl něco za sebou

o vlku, který už měl něco za sebou

Anotace: já a ona v podobě vlčice i letní bouře,luny i ohně kouře

na vlčí cestě

luna tak září

že každý vlk

vilně se tváří

 

krátké letní vzrušení

přišlo vlku vhod

slečna nemá tušení

kdo s ní splodí rod



tak nějak tehdy přišla 

letní bouřka

a spláchla

všechno smetí z ulice

 

znamenité znamení pro nový start


dobře,že bylo to tak

a já jí přišel do rány

či to bylo naopak

kdo s kým vešel do brány? 

 

Výsledek obrázku pro vlk

Autor Akyš, 14.06.2017
Přečteno 1674x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Květka Š., Amonasr, piťura, Kapka, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí