raper-hiphoper

raper-hiphoper

Anotace: Raper-hiphoper

Sesekly kšilty kalhoty pod zadek
to bude raper to bude hiphoper
Sluchátka na uších
do nich ostrý beaty
tenhle ten styl nezná něžný rýmy

Texty plný sprostých slov
narážek urážek
to všem mladým dodává kuraže
Autor kikin87, 19.02.2019
Přečteno 731x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí