včelička

včelička

Anotace: Včelička

Včelicky zvesela litaji si na květy
báječná podívaná pro všechny nejvíc pro děti
co ty maličké denně se nalitaji
aby medu bylo dosti
v zimě stačí jim cukr
a par dobrůtek jsou tak prosté
jejich létání a píle jsou skvostné
křidelkama kmitaji víc a víc
nevadí jim chladněji ani hic
jsou to včelky šikovné vyrabi medik sladký
do čajiku nebo na chlebik je tak moc zdravý
Autor kikin87, 24.04.2019
Přečteno 618x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí