Nastydlý žabáček

Nastydlý žabáček

Anotace: Takové velké a náhlé ochlazení nebylo pro žabáka jistě příjemný zážitek.

Ptá se žabka žabáka,
proč už tolik nekváká,
pochop. milá žabičko,
on nastydl maličko.

Než se na dno potopil,
tak ho někdo uchopil,
strachem poulí očíčka,
smutná bude žabička.

Nápad kluci dostali,
do ledničky ho dali,
měl pak matku vystrašit,
rychle na ni vyskočit.

Snad by zmrznul do rána,
paní byla záchrana,
velká klika, žabáku,
že jsi nebyl v mrazáku.
Autor Psavec, 10.09.2019
Přečteno 867x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, jenommarie, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí