Nero

Nero

Anotace: ..

 

římská slova

prach a peří

běda, kdo jim neuvěří

.,

říman dřímá nad břízou

básně loví pod řízou

řím už dávno v popel hoří

nero ovšem v klidu   tvoří

.,

s křesťany pak zatočí

předhodí je lvům

soudce, kat i rozhodčí

upevní svůj trůn

.,

přímá řeč a přísná slova

žhář se za ně

může schovat

 

 

 

Autor Yry, 27.10.2020
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Guldrun, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí