Šneku!

Šneku!

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Šneku! Šneku!
Krásný kluku!

Vystrč růžky!
Polezeme do Stromovky!

Praha krásná. Malebná.
Tvoje společnost nádherná.

I slunko nám zamává.
Projeď zatáčku!
Ty živý maňásku!

Utečeme všemu po vlásku!
Máš pro mě pohádku?

Zpívám s Tebou do řádků.
Pro šneka pohádka bude ušitá.

A já usmívám se do světa.
A hřeji lidská poupata.
Ta! Ta! Ta! Ta!
Autor mkinka, 26.03.2021
Přečteno 485x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí