Směj se

Směj se

Anotace: Volala mi kamarádka a zasypala mě svým zoufalstvím. A napadlo mě tohle, ale ne že by to bylo přímo pro ni.

Směj se

Černá je obloha
bez svitu hvězd,
černá se, když dopadá
Osudu tvrdá pěst.

Černá jsou křidélka
nočního motýla,
neštěstí života,
když na tě sesílá.

Zavíráš víčka,
co v slzách utápíš,
bezmocně sedíš,
až se snad utrápíš.

**

Teď otevři oči
a smůle se směj,
nemysli na smutek,
pak bude ti hej!

***

Bílá je obloha,
slunce jen září,
bělá se úsměv
na tvojí tváři.

Bílá jsou křidélka
denního motýla,
když krásu života
na tebe sesílá.

Otvíráš víčka,
slzy se vysouší,
a štěstí hladí tě
lehounce po duši.

Autor E., 26.08.2008
Přečteno 717x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Charibeja, lecrecia, Antionette
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

štěstí a láska slečno :) moc pěkné st

15.11.2009 09:37:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí