vzpomínka

vzpomínka

Anotace: ,,,

Naše Vanda
měla velkej nos
byla samá sranda
a běhala furt bos

jarda další z party
nejradši hrál karty
zděnda zase u krámu
pořád křičel na mámu
mami jěště můůůžu
jeden pytlík žůůůžu

a naše Libuška
měla jasný cíl
bude bílá světluška
královnou všech víl

malej Tonda
náš Antonín
byla naše sonda
tak musel i na komín

bylo to fajn
a bylo to prima
u vody šajn
a v zimě zima

Výsledek obrázku pro dětství

Autor Akyš, 29.05.2009
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Lea Aura, Romana Šamanka Ladyloba, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nátěr...

29.05.2009 11:32:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí