Terminátor

Terminátor

Anotace: My všechno o Zemi víme. My víme! - jak trpí a naříká, ... přesto ji nadále pustošíme.

Starý typ stroje jde pavlačí,
starý a na šrot je, rezaví.
Tvář, ta se nesměje, nemračí,
hurá, si připijem na zdraví.

Člověk sám termitouš v převleku,
plundruje ve světě prázdnoty,
zanechá po sobě paseku,
destrukci bude hrát do noty.

Starý typ stroje, co rezaví,
kvalitně oděný, na špici,
ve světě prázdnoty, možná ví,
že nemá daleko k opici.

Člověk sám termitouš, termitouš!
Hurá, si připije na zdraví.
Za stromy čeká ho, čeká poušť,
ve světě prázdnoty, možná ví.
Autor CRASH, 10.02.2012
Přečteno 636x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Iv
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, toto není psané na hudbu, ale klidně se o to můžete někdo pokusit. :-)

14.02.2012 12:47:24 | CRASH

Text pěknej,
jen hudba chybí...
Snad někde je (?)
Že by...? Kdyby?

14.02.2012 12:19:57 | Špáďa

Jooo,moje oblíbený téma.
ST

13.02.2012 20:04:54 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí