Chci zpět

Chci zpět

Anotace: Inspirováno citátem Kurta Cobaina: "Nemodlím se k ďáblu, protože kdyby existoval, modlil by se on ke mně."

Když ďábel stává se opět mým učněm,

z pohledu na sebe sama zebe,

poté hned z vrcholků hor zas hladím nebe,

abych oka mžikem byl zpět svě duše vezněm.

 

A kolovrátek se točí dál,

nekonečný seriál.

 

Kompresí běsů hlava praská,

protipól Boha mě s díky laská,

mimochodem,

kde skončilo přátelství a láska?

odešly zadním vchodem,

a materiálno dává si festovního práska.

 

A kolovrátek vesele se točí dál,

bizarně nekonečný seriál.

 

Chci zpět,

vrátit se do krajiny dětství,

zapomenout na tento svět,

a obestřít se krásou nic netušenství. 

Autor Martin Málek, 04.03.2012
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., anděl s modrými křídly, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že máš podobné myšlenky jak já...

20.05.2012 22:29:04 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí