Vlak štěstí

Vlak štěstí

Anotace: ??

Vlak štěstí

v přeplněném metru doufajících lidí
sklepní chuť vzduchu, dýchají s
potem spěchu

neskutečně krásní na ně povýšeně
hledí z plakátu na bohatství a úspěch
vůbec jim nevadí , ty ovce v davu

tak nějak se ztrácí a to kam jdou
už neví ani ti v první řadě jen někde
uprostřed se šeptá o vlaku štěstí co jede
za dvě minuty
Autor Markusi, 13.03.2012
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí