Život je čas

Život je čas

Anotace: ..musíme žít tím, co zrovna je..

Život je čas
a ten je v nás
a to jsme my,
já a ty,
vy i oni
ovlivnění
zaklínění
v jeho koloběhu,
uvěznění
v nepředvídatelném
příběhu
minulostí,
život je čas
netušíc nic
o budoucnosti
a to jsme my,
naše čekání,
nekonečné počítání
nocí a svítání,
naše klekání
pod kotouče hodin,
spílání,
proč nikdo nezná
ten pin,
život je čas
a to je svět,
samé otázky
kdy už?
tisíc vět,
závazky,
bodavý nůž,
sliby a plány,
dluhy,
pod očima kruhy
ustlaný,
čekají
na odpuštění,
život je čas
a čas je
vítr v nás,
Bože,
já ho tak nesnáším,
život je čas
a to jsem já,
nejistá,
co zítra ,
teplo či mráz,
krize či robota,
kazajka svěrací,
třeba se stanu
králem času,
budu i královnou
života…

Zatím jsme jen pouzí
pěšáci…
Autor Jiná, 16.03.2012
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas na život je...tak si to užijme...

22.03.2012 12:11:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí