23. výročí svatby

23. výročí svatby

Anotace: Tahle vznikla na zakázku.

23. výročí svatby

 

Již 23 je tomu let,

Co jste u oltáře stáli,

Točil se s vámi celý svět,

Snad máte vše, co jste si přáli.

 

Fotky již možná vybledly,

Svatební dny vzal čas,

Ke společnému životu vás však dovedly,

Bylo by třeba zavzpomínat zas.

 

Jak potkali jste se nejprve,

A životem zkoušeli jít,

Všechno se zdálo být poprvé,

I to jak chtěli jste spolu žít.

 

To nakonec jste zvládli snad,

Své děti viděli vyrůstat,

Již věli co je mít rád,

A věrněi soběstat stát.

 

Tak přejeme vám vše nejlepší,

Alespoň dalších 23 let,

štěstí vaše je co nejdelší,

Tak dlouho co světem je svět.

Autor Naylit, 20.03.2012
Přečteno 608x
Tipy 5
Poslední tipující: korzar, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co na mé 44. výročí svatby? Dávám ST jako splátku.

20.03.2012 15:29:22 | Psavec

dvacet pět let? ,,Uch" chci taky:)

20.03.2012 12:56:46 | Markusi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí