Přání

Přání

Anotace: ...

Co přeješ si, to vyplním ti,
řekla a zmizela v davu.
Těžko nad tím přáním sníti,
když mi vzala srdce i hlavu.
Vím kde ji hledat, nevím však zda-li
vrátí mi to, co si vzala.
Přání se nadobro pro mě už vzdálí,
vím, že mi do očí lhala.
A přec slib se časem splní,
znám tvou tvář a tvoji duši.
Okamžiků budem navždy plni
nic mé přání neporuší.
Autor Hmota, 24.03.2012
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí