živýmrtvý

živýmrtvý

Anotace: treba http://www.youtube.com/watch?v=BbGYha-b0kE&feature=related

šortky kšilt a cikareta
v ústech klid a pěst
z předměstí a měst
šli do širého světa

velké mládí bezedné
volnost, doma na kordy
hudba na tři akordy
časy čistě nezbedné

zdálo se nám všechno putna
věk i zákon na hraně
rodiče jak piraně-
voda čo nás drží u dna

pryč jsou padlé dekády
jablečné večery poezie
rozmluva páteční (v) "polici-je"
zůstaly v šuplíku nápady

stydlivý životabuřič
s kravatou, kufrem, svetrem
ponurým kilo-metrem
mizí před duší svou pryč

každý se "má" usadit
říká figura ve stoje
různé jsou životní postoje
ať živý je jak chce být

vracím se znova do doby
kdy nikdy vlastně nebyl jsem
vynořen, dojat, otřesen
hledáním vlastní podoby
Autor Mladý pán P., 28.03.2012
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, zaba.zuzla, Svatule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí