bublina, opilá

bublina, opilá

Anotace: opilé se píše fajn, na chodníku, uprostřed mrtvýho města.

mezi rozbitou zdí

a pomalovaným chodníkem

hledám zbytky vašich ctí

a sama jsem hříšníkem.

(se zlomeným kotníkem) 

a litrem rumu

toulám se,

(s mrtvým beatníkem)

a nechci jít domů

 

a ve zbytcích hvězd 

na dně lahve

(když vidím všechen ten shit)

hledám jednu z cest

která mě zavede

zpátky k mámě..

 

skovat se pod sukni

a zavřít oči

nohy se motaj a svět se točí

(jak na kolotoči)

(z) vašich lží a zlitých

zbitých

ctí. 

Autor borůfkovej shit., 07.04.2012
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, malá slečna, zoufalec, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, zoufalý to je, ale celkem to plyne.

21.11.2012 18:03:55 | Robin Marnolli

nádherně zoufalá

23.04.2012 13:50:29 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí