Křížová cesta (života)

Křížová cesta (života)

Anotace: ...

*

*

Znovu a znovu cestou padáme,
tak jak jsi ztrácel síly ty, Pane,
kde vůli má člověk stále brát,
spolykat slzy, posté vstát.
Ne vždy se mi daří vidět kříž,
spíše mám pocit, že mě neslyšíš,
když volám tě ve své temnotě.
Dej se mi poznat. Dej, ať najdu tě.
Ať miluji v tobě a ne ve hříchu,
ať nemusím lásku vzývat potichu.
Jako tvůj dar ji přijímám,
vydržím všechno, všechno dám,
unesu všechny kříže, tíhu pout,
když v jedné náruči dáš mi spočinout.

*

*
Autor Jana M., 08.04.2012
Přečteno 379x
Tipy 16
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Matty09, Jakule, enigman, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, hanele m., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám pocit, že jdeme podobnou cestou.

10.11.2013 08:48:32 | Hesiona-Essylt

hlasitě...

13.04.2012 10:59:52 | enigman

Krásně napsané, moc pěkné.

09.04.2012 21:34:10 | CULIKATÁ

krásná modlitba

08.04.2012 11:51:34 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí