Zvědavá

Zvědavá

Anotace: hravě - prý je všechno, všechno v hlavě ... nebo v hlavni? ... no nevím, možná, že to není to hlavní ...

Sbírka: Hraní si se slovy ...

Kolik je v řádku not
... kolik je v botníku bot ...
kolik je na nebi hvězd
a kam, kdybys mohl ovšem, samozřejmě, chtěl bys mě s-vést?

Kolik je dun na poušti,
... kolikrát člověk opouští ...
a kolikrát by se chtěl vrátit ...
nebo raději hned a všechno ztratit?

Kolika lidem mám se prý omluvit
z kolika situací chci se vymluvit
kolikrát se takto ptám
a odpovědi ... no jasně ... té se přece takto krásně ...
jen tak
ztěží
... léta běží ...
dočkám, nebo nedočkám?
Autor Helena Lovecká, 20.04.2012
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo to ví, odpoví,
odpoví mi na otázku
co je amfora?
amfora je když ...

20.04.2012 21:49:41 | Romana Šamanka Ladyloba

no jasně že ne .. nebo jo? ..

20.04.2012 20:54:30 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí