dlouhý a prázdný

dlouhý a prázdný

Anotace: večer

Za noci prázdné
když spánek není
na srdci vzpomínky
a v duši chvění.

Myšlenka zavadí
o tvoje já
kde je ta dívenka
jakpak se má.

Pomyslím na tebe
v očích mám sten
pro mne jsi anděl
seslaný sem.

Za dávných časů
byla jsi v nebi
však řekli musíš
dole moc šedi.

Jak jinak vysvětlit
slzy jež kanou
hřejivé větry
co po nocích vanou.

Zase tě uschovám
musím už spát
do koutku duše
za mrazů hřát.
Autor Čoki, 27.04.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí